Ook jij heb recht op een waardevol en licht leven!

9

Ben je bang het fout te doen, er niet bij te horen?

Heb je het gevoel dat je moet voldoen aan het ideale plaatje? De perfecte collega, vriendin, partner?

9

Pas je je zo aan dat je jezelf niet meer herkent?

Weet je niet meer wat je zelf nu eigenlijk wil? Of waar jezelf voor staat?

9

Voel je je moe, onbegrepen en ongelukkig?

En loop je weg voor deze gevoelens door te gaan over eten, of alle afleveringen van je favoriete serie achter elkaar te gaan kijken?

Van ongelukkig naar een lichter leven!

Ook jij kan weer genieten van je leven! Voel jij je op dit moment niet gelukkig met je leven? Je leven lijkt aan de buitenkant prima op orde, maar diep van binnen weet jij dat dit maar uiterlijke schijn is. En ben je er klaar mee een leven te leiden dat niet aan jou verwachtingen voldoet.

Bij mij vind je een luisterend oor. Begrip voor je verhaal. Kan je vertellen hoe je je echt voelt. 

De voetreflexmassage die je tijdens de sessie krijgt doet wonderen voor je gemoedstoestand. 

 

 

“Het is mijn missie om jou, in deze moeilijke periode van je leven, steeds meer lichtpuntjes terug te geven.”

Kom stap voor stap dichterbij jezelf!

Ik weet wat het is om je depressief te voelen, en om jezelf hier door niet meer terug te herkennen. Hoe hoog de drempel kan zijn om hulp te zoeken.

Ook ik probeerde steeds aan het ideale plaatje te voldoen. En keer op keer viel het me tegen dat dit me niet lukte. Geen wonder dat ik vastliep… 

Ik help je op een realistische manier hier naar te kijken, en geef je zo nodig een liefdevol zetje in de rug.

Ik bied je een luisterend oor, en helende handen. Leer je hoe je met deze gevoelens om kunt gaan. Zodat je jezelf weer terug herkent.

Voetreflexologie is je medicijn!

Je hebt minder last van sombere gevoelens

Door massage komt het hormoon oxytocine vrij. Dit hormoon zorgt ervoor dat jij je gelukkiger voelt!

Je voelt je mentaal stabieler

 

Massage werkt stress verminderend en vergroot je gevoel van zelfvertrouwen.

Je kan weer genieten van je leven

Voetreflexologie levert een positieve bijdrage aan jou gemoedstoestand.

Aanbevelingen van mijn klanten

Ik liep al langere tijd met vage klachten rond. Moe, hoofdpijn, hartkloppingen, slecht slapen…Ik had al van alles geprobeerd en had het maar geaccepteerd. Niet wetende dat er een oplossing was: de behandelingen van Chantal! De behandelingen zijn kort samengevat: Zalig! En langzaamaan werden mijn klachten minder. Ik heb weer meer energie, slaap beter en zit lekkerder in mijn vel! 

Ilona

Ik ben inmiddels al een paar keer bij Chantal geweest, een zeer goede ervaring! Ze neemt volop de tijd voor je. Ik voel me tijdens de behandeling al helemaal ontspannen en tot rust komen. Bij mij blijft dit gevoel aanhouden na de behandeling. Ik ga nog zeker vaker terugkomen! 

Mirte

Van grijze mist  naar zonnestralen

Veel van mijn klanten zijn, als ze de eerste keer bij mij komen, niet bekend met voetreflextherapiePlus. De eerste behandeling van het persoonlijke reflexologie pakket is dan ook altijd een uitgebreide intake, en wordt afgesloten met een ontspannende voetmassage. Zo kunnen we ontspannen de wederzijdse verwachtingen bespreken, en maak jij in alle rust kennis met mijn coaching en voetreflexologie. Je kunt altijd via de mail of telefonisch contact met me opnemen als je vragen hebt over een van mijn voetreflexologie pakketten.   

Wil je dat de zon ook weer voor jou gaat schijnen?

Neem dan contact met me op zodat we samen kunnen bespreken wat ik speciaal voor jou kan betekenen.

Veelgestelde vragen

Wat is voetreflexPlus?

Bij voetreflexplus staat de Plus voor het feit dat ik, naast de reflexzones onder je voet ook je meridiaanbanen masseer. Ik behandel zo acupressuurpunten. Ik zet dus geen naalden, maar masseer deze. Door massagetechnieken te combineren ondersteun ik jou geestelijke en lichamelijke gezondheid nog effectiever. 

Kan ik ook met andere klachten bij je langskomen?

Ja, dat kan zeker! Ik kan je verder helpen bij verschillende klachten. Ook behandel ik regelmatig vrouwen met hormoongerelateerde klachten zoals vruchtbaarheidsproblemen, menstruatieklachten en de overgang. Ook ben ik gespecialiseerd in zwangerschapsklachten. Daar naast ben ik als voetreflexPlustherapeute breed opgeleid. Dus schroom niet om contact met me op te nemen als je andere klachten hebt.

Wordt je vergoed door de zorgverzekeraar?

Ja, mijn therapeutische voetreflexmassage worden gedeeltelijk vergoed. Vraag dit zelf even na bij je zorgverzekeraar. Mijn dienst valt onder reflexzonetherapie. Dit is vaak terug te vinden onder natuurgeneeskundige of alternatieve zorg. Je kan het ook even hier bekijken, op de pagina van zorgwijzer. Wel denk ik dat het navragen bij je zorgverzekeraar je de meeste duidelijkheid hierin geeft.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat is in overleg voor mijn trajecten zeker mogelijk. Indien je zorgverzekeraar mijn voetreflexbehandelingen vergoed krijg je daar na iedere behandeling een losse factuur voor. 

Aanbevelingen van mijn klanten

Mijn eerste ervaring met Praktijk Beerse was middels een ontspannende voetreflexmassage. Doordat er verschillende zintuigen worden geprikkeld (o.a. reukzin; geur, gehoor; ontspannende muziek) kom je al snel in een ontspannen toestand. De start van de massage begint bij het hoofd, bij zorgde dit ervoor dat de hoofdpijn die sluimerde verdween. De massage vervolgde zich naar de voeten en na een half uur voelde ik mij totaal ontspannen. De massage zorgt ervoor dat je even ‘uit je hoofd’ komt en een gevoel van rust ervaart. Je ontsnapt even uit de drukte van alledag. Ik kan het iedereen aanraden!

Mariska

Afgelopen week heb ik een voetreflexmassage van Chantal mogen ervaren. Door te beginnen bij mijn hoofd, zorgde ze meteen voor optimale ontspanning. Met heerlijke muziek op de achtergrond maakt de massage aan de voeten het helemaal af. Heerlijk ontspannen ging ik de avond tegemoet. Dit heeft me zeker geholpen in een week die erg druk was.

Debby

Je moet er zelf door heen, maar je hoeft deze gevoelens niet alleen te dragen!

Wil je weer lichtpunten ervaren in je leven? Laten we dan samen kijken of een traject bij je past.