Klaar met je huidige verhaal? Schrijf hier een nieuw hoofstuk!

9

Heb je het gevoel vast te zitten in je huidige leven?

Heb je het gevoel dat je moet voldoen aan het ideale plaatje?Dat je moet voldoen aan alle verwachtingen van je omgeving? Speel jij de perfecte collega, vriendin, of partner?

9

Blijft het maar onrustig in je hoofd?

Weet je niet meer wat je zelf nu eigenlijk wil? Of waar jezelf voor staat?

9

Voel je je moe, onbegrepen en ongelukkig?

En loop je weg voor deze gevoelens door te gaan over eten, of alle afleveringen van je favoriete serie achter elkaar te gaan kijken?

 Schrijf je shit van je af!

Voel jij je op dit moment niet gelukkig met je leven? Je leven lijkt aan de buitenkant prima op orde, maar diep van binnen weet jij dat dit maar uiterlijke schijn is. Maar waar dit onrustige gevoel toch vandaan komt? Het is een grote gedachtenbrij in je hoofd. De stap naar een psycholoog is je te groot, en eerlijk: zin om er met een ander over te praten heb je ook niet echt…

Mindful Analysis, coaching via e- mail, helpt je hierin op een krachtige manier verder. Met deze schrijfmethode kom jij in 5 dagen zelf naar meer inzichten en het vertrouwen om in kleine stappen je nieuwe verhaal te gaan leven. Door de juiste vragen te krijgen schrijf jezelf het nieuwe hoofstuk in je leven!

 

 

 

 

 “Ik schrijf omdat ik niet weet wat ik denk tot ik lees wat ik wil zeggen”

– Flannery ‘O Connell

Met kleine stappen, grote verandering

Ik weet wat het is om je ongelukkig te voelen, en om jezelf hier door niet meer terug te herkennen. Hoe hoog de drempel kan zijn om hulp te zoeken.

Ook ik probeerde steeds aan het ideale plaatje te voldoen. En keer op keer viel het me tegen dat dit me niet lukte. Geen wonder dat ik vastliep… 

Ik help je op een realistische manier hier naar te kijken, en geef je zo nodig een liefdevol zetje in de rug.

Door de juiste vragen Ieer je hoe je met deze gevoelens om kunt gaan. Zodat je jezelf weer terug herkent.

Schrijven is jouw non talking cure!

Je hebt meer rust in je hoofd

Schrijven geeft je focus, inzichten en fijnere gedachten. Kortom, het zorgt ervoor dat jij je gelukkiger voelt!

Je voelt je mentaal stabieler

 

Schrijven werkt stress verminderend en vergroot je gevoel van zelfvertrouwen.

Je kan weer genieten van je leven

Schrijven levert een (wetenschappelijk bewezen) positieve bijdrage aan jou gemoedstoestand.

Aanbevelingen van mijn klanten

Ik zat een tijd niet lekker in mijn vel. Voelde me uitgeblust en had nergens energie voor.

Door enkele schrijfsessies met Chantal leerde ik mezelf beter kennen en wist ik waaraan ik moest gaan werken. Het werken met Chantal voelde voor mij goed en rustgevend.

Ze gaf me het vertrouwen waardoor ik mezelf durfde open te stellen. Ik vond het vooral fijn dat ik over alles kon schrijven. Dat zorgde ervoor dat er veel van mijn schouders afviel.
Ik zou Chantal zeker aanraden bij anderen. Ze neemt alle tijd voor je en heeft goede en mooie tips. Tips waarmee ik verder kan. Ikzelf schrijf makkelijker dan dat ik praat en daarom vind ik schrijf coaching een hele mooie uitkomst!

Twijfels om met Chantal te gaan samenwerken heb ik nooit gehad. Mede ook omdat ik ook wel veel herken in haar eigen verhaal op de website.

Annemarie Peters

Van grijze mist  naar zonnestralen

Therapeutisch schrijven is wetenschappelijk bewezen effectief om sombere gevoelens te verminderen. Het werkt stress verlagend, geeft rust in je hoofd en brengt je waardevolle inzichten. Helemaal als je ook nog de juiste vragen gesteld krijgt!

Wil je dat de zon ook weer voor jou gaat schijnen?

Neem dan contact met me op zodat we samen kunnen bespreken wat ik speciaal voor jou kan betekenen.

Veelgestelde vragen

Wat is schrijftherapie?
Schrijftherapie is een kortdurend traject van 5 dagen, gebaseerd op de methode Mindful Analysis. Gedurende 5 dagen ga jij al schrijvend aan de slag met datgene waar je tegen aan loopt in je leven. Doordat het contact via email gaat, is er volledige focus op jou. Door de gerichte vragen die je van me terug krijgt, komen we snel tot de kern van wat er speelt. Als schrijvend kom je tot de oplossingen die je zoekt en een passend plan om deze te realiseren.
Kan ik ook met andere vragen bij je een traject bij je volgen?

Ja, dat kan zeker! Ik kan je verder helpen bij verschillende vragen die je hebt. Of je nu vastloopt op het gebied van werk, stress of privésituaties.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat is in overleg zeker mogelijk.

Je moet er zelf door heen, maar je hoeft deze gevoelens niet alleen te dragen!

Wil je weer lichtpunten ervaren in je leven? Laten we dan samen kijken of een traject bij je past.