Over Chantal

Mijn verhaal

Ik ben Chantal Beerse, van Praktijk Beerse. Ik help vrouwen met een laagzelfbeeld door massage en coaching, zodat zij meer balans ervaren, begrijpen waar hun gevoelens vandaan komen, en weer kunnen genieten van hun leven.

Ook ik heb ervaren hoe het is om last te hebben van een laag zelfbeeld en het me hierdoor diep ongelukkig te voelen. Ruim 10 jaar geleden liep ik vast in mijn eigen leven. Iedereen om me heen leek grote stappen te zetten, terwijl ik voor mijn gevoel stil bleef staan. Me eigenlijk diep ongelukkig voelde, omdat ik het idee had dat ik faalde in het leven. Door mijn pestverleden durfde ik dat aan niemand te vertellen. Ik had namelijk al heel jong geleerd dat door mijn kwetsbaarheid een makkelijk slachtoffer was. Als klein meisje was ik een verlegen, gevoelig kind.

Vanaf de lagere school tot ongeveer mijn 15e, 16e ben ik enorm gepest. Dat ik makkelijk huilde, was natuurlijk een enorme bonus.

Dit alles heeft heel veel invloed heeft gehad op mijn leven, vriendschappen en relaties. Dit omdat ik hierdoor een sociale angst ontwikkelde, en uit eindelijk een depressie kreeg. Ik kon het niet meer. Ik had me jaren lang aan iedereen aangepast, omdat in mijn hoofd zat dat ik dan wel goed genoeg zou zijn, en niet afgewezen zou worden. Er zijn echt een aantal jaren aan mezelf werken, en therapie voor nodig geweest om deze gedachten te doorbreken.

 Hier hulp voor zoeken en erover gaan praten vond ik (en vind ik soms nog steeds) heel moeilijk. Inmiddels ben ik zo ver dat ik het zelfs open en bloot op internet zet. Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om hulp te zoeken. Uit de bodem van deze put komen ging echt niet vanzelf, het is met ups en downs gegaan.

En wat heb ik me kwetsbaar gevoeld tijdens de sessies met mijn psychologe, ondanks de veiligheid die ze me bood. Hulp zoeken heeft mij dus behoorlijk moeite gekost. Niet alleen door mijn eigen angst voor mijn kwetsbaarheid, maar ook door de nuchtere ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ West-Friese mentaliteit waarmee ik ben opgegroeid. Ik vertel mijn verhaal omdat ik inmiddels weet en voel, dat ik me hier niet voor hoef te schamen. En jij ook niet! Voor mij kwamen er tijdens dit proces steeds meer lichtpuntjes terug, en dat is wat ik jou ook zo gun in je leven.

Juist nu is hulp zoeken belangrijk. Deze klachten hebben namelijk niet alleen invloed op jou, maar op alle gebieden in je leven.

Binnen mijn praktijk combineer ik coaching met massage. Ik geloof in de kracht van deze combinatie. Praten om je hart te luchten, masseren om uit je hoofd en in je lijf te komen. Als gespecialiseerd verpleegkundige op de afdeling Verloskunde heb ik gedurende bijna 20 jaar honderden vrouwen mogen begeleiden gedurende hun zwangerschap en bevalling. Gedurende hele mooie, maar ook heftige momenten. Al deze kennis en mijn ervaring neem ik mee om jou verder te helpen.

Ben je benieuwd naar wat ik speciaal voor jou kan betekenen? Stuur me een mailtje met jouw verhaal. Je krijgt altijd antwoord en ik geef je graag een aantal tips die je direct verder helpen! Mij bellen voor een gratis Lucht-Je-Hart gesprek kan ook.

Liefs, Chantal

 

 

Volg mij op Social Media:

HBO Verpleegkunde

Tijdens deze 4-jarige HBO opleiding tot verpleegkundige heb ik de basis geleerd van mijn vak als verpleegkundige. 

Specialisatie Obstetrie verpleegkundige

Een vervolgopleiding specifiek gericht op de zorg voor zwangeren en barende vrouwen.

VoetreflexPlustherapeut

Drie jarige opleiding tot voetreflextherapeut, met als specialisatie coaching en hormoonbalans.

Aanbevelingen van mijn klanten

‘ Ik heb ervaren dat er van alles in je lijf gebeurt tijdens de behandeling. Heel ontspannend. Chantal is heel professioneel en je kunt altijd met je vragen bij haar terecht. Mooie locatie, prachtmens! ‘

Nicole

Wil jij de zonnestralen weer door je grijze wolk zien komen?


Je moet er zelf doorheen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Laten we samen kijken of een traject bij je past.