9 tips voor meer grip op je gedachten en gevoel!

Ben je klaar met altijd met al die negatieve stemmetjes in je hoofd? Wil je weer genieten van je leven? Met alle ups en downs die daar bij horen, en zonder daarbij gelijk positief te moeten denken? Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse e-mails tips en tricks en krijg mijn e-Book  9 tips voor meer grip op je gedachten en gevoel cadeau! 

N

Je leert afstand te nemen van je eigen gedachten en gevoel

N

Met een krachtige tool ontdek je dat niet alles wat je denkt de waarheid is

N

Lees je hoe een wondermineraal je rust en ontspanning brengt

N

Weet je waarom de combinatie van coaching en massage zo krachtig is

Over mij

Mijn naam is Chantal Beerse, van Praktijk Beerse. Ik help vrouwen met massage en coaching, zodat zij beter kunnen omgaan met de ups en downs van het leven.

In het verleden heb ook ik moeten ervaren hoe het is om rond te lopen met depressieve gevoelens. 10 jaar geleden liep ik namelijk zelf vast. Voelde me diep ongelukkig en had het idee dat ik faalde in het leven. Iedereen om me heen leek grote stappen te zetten, terwijl ik stil voor mijn gevoel stil bleef staan.

Door mijn pestverleden had ik een behoorlijk negatief zelfbeeld ontwikkeld. Hier hulp voor zoeken, en er over gaat praten vond (en vind ik soms nog steeds) ontzettend moeilijk. Tijdens dit proces kwamen er voor mij steeds meer lichtpuntjes terug, en dat is wat ik jou ook zo gun!

Al deze kennis en ervaring neem ik nu mee om jou verder te helpen. 

Hoe klanten het werken met mij ervaren

Ik wil je bedanken voor alles wat ik met jou en door jou gevonden heb. Ik ben blij met het coachingstraject wat ik bij jou gevolgd heb! Ik heb veel van je mogen leren, wat ik mee neem in mijn leven.

Annemiek

Enorm bedankt dat je me geholpen hebt de afgelopen tijd. Door jou werden dingen weer behapbaar, was er minder chaos, en was ik relaxter.
Dank je wel daarvoor!

Karlijn